bedrijfskundig advies

Bedrijfskundig Advies voor kopers en starters in de horeca

Dagdeel consult

Meekijken, meedenken, calculeren en met u brainstormen over uw start en aankoopplannen.

  • Voorgesprek om met u bij te praten over uw plannen en de vorderingen tot nu toe.
  • Bezichtiging van het bedrijf wat u voor ogen heeft
  • Nagesprek waarbij alle facetten doorgenomen worden om te beoordelen of u hierbij een verstandige en financieel gezonde keuze maakt.

Aan de orde komen onder andere de constructie van overname, verlies en winstrekening, cash flow, eigen vermogen, vraagprijs en werkelijke waarde op basis van inschatting, financieringsbehoefte, huur en huurovereenkomst en natuurlijk alles wat u belangrijk vindt te bespreken. Bedrijfsbezichtiging: beoordeling over te nemen bedrijf (inventaris en technische installaties), inschatting nodige investeringen, kansen en risico’s en marketing

CV:
Om aan te geven of ik voor u de juiste persoon ben om u te adviseren, kan ik putten uit een ruime ervaring in de horeca. Opgegroeid in en elk facet binnen de horeca ingeprent, daarna vrijwel altijd als zelfstandig ondernemer opererend. Meerdere horecabedrijven gerund, opgezet en weer met succes verkocht. Maar ook slechte tijden gekend, wat weer een harde maar goede leermeester is geweest. Sinds 2008 opererend als gespecialiseerd horecamakelaar. Deze combinatie van ervaring is de basis voor een goed advies.

==================================================

Offerte: € 280,– excl. btw, exclusief reiskosten

Er wordt geen verslag opgesteld.

Voor de duur van een dergelijk bedrijfskundig advies is meestal een dagdeel voldoende.