informatie starters / kopers

Procedure van start tot opening

Het starten en overnemen van een horecabedrijf is geen alledaags gebeuren. Het kost veel tijd en het hierbij volgen van een procedure vergemakkelijkt de voortgang en biedt u een zekere routing in de planning.

Voor elk van deze onderdelen van de procedure heeft Wubbot voor u een menu aangemaakt met uitgebreide informatie.

  • ·         Operationeel Plan
  • ·         Voorwerk ondernemingsplan
  • ·         Financieringsbehoefte
  • ·                                        Vooronderzoek haalbaarheid
  • ·         Selecteren van een horecabedrijf
  • ·         Bezichtiging
  • .         Verlies en Winstrekening
  • .         Vraagprijs en reële waarde
  • ·         Verzamelen en checken van informatie
  • ·         Huurprijs en huurcontract
  • .         Investeringsplan
  • ·         Haalbaarheidsonderzoek
  • ·                                        Volledig ondernemingsplan schrijven
  • ·                                        2e bezichtiging
  • ·         Biedingen en onderhandelingen
  • ·         Koopovereenkomst
  • ·         Overdrachtsperiode
  • ·                                        Uitvoering operationeel plan
  • ·         Oplevering
  • ·         Uw opening