Eetcafé, Grandcafé, Brasserie met groot terras centrum grotere plaats Drenthe


-
Provincie Drenthe

Huur: Op aanvraag
Exploitatie: Op aanvraag

« Ga terug naar overzicht

1275

Omschrijving:
Zeer sfeervol ingericht eet- en drinkcafé met een warme sfeer, gelegen in het centrum van een van de grotere plaatsen in Drenthe, met ruim terras op de stadsvloer. Dit gezellige en rustieke eet- en drinkhuis verrast u met een uitstekende menukaart. Het bedrijf hanteert openingstijden vrijwel gelijk aan de winkelsluitingstijden en biedt extra omzetkansen door ook de dinergast te bedienen met langere openingstijden.
Hoge omzet met goede resultaten.

Extra horeca-winkelruimte:
Inpandige horeca/winkel-ruimte met eigen entree en winkelpui, 35 m2 en frontbreedte van bijna drie meter. Deze ruimte wordt op dit moment voor de horeca gebruikt met circa 35 zitplaatsen. Deze extra zaal is uitermate geschikt voor vergaderingen, lunches en diner in besloten kring. Eveneens is deze ruimte zeer geschikt als aparte ruimte voor verkoop van snelle hap of ijssalon. Ook hier liggen kansen voor het creëren van extra omzet.

Etage: 60 m2. Op dit moment in gebruik voor opslag.

Recent (2019) zijn een aantal extra investeringen gedaan zoals nieuw kassasysteem, extra magazijn en koelcel, uitbreiding koude keuken en nieuwe spoelkeuken, servies en verbouw van de extra horeca-ruimte.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst en opgegeven maten kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

Objectkenmerk 1275
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Onroerend Goed
Huur - Onroerend Goed Op aanvraag
Vraagprijs - Exploitatie Op aanvraag
Aangeboden sinds mei 2, 2018
   
Indeling Indeling van het bedrijf +/- M2 Zitplaatsen
Maatvoering (afgerond) en aantallen zijn indicatief en kunnen in de praktijk afwijken

Cafézaal met buffet 135 100 zitpl.
Toiletten 8
Keukens 13
Opslag 28
Terras: 110 zitpl
Etage 60
Parkeerruimte: privé terrein +/- 5 plaatsenGeschatte financieringsbehoefte
* Overnamesom Exploitatie (Inventaris / Goodwill)
* Bij huurpanden de eerste maandhuur vooruit. Waarborgsom of bankgarantie (drie maanden huur).
* Overname voorraad
Alvorens te reageren, beoordeel dan vooraf of dit bedrijf binnen uw financiële mogelijkheden past.

Nadere informatie
Graag willen wij in een persoonlijk/telefonisch gesprek een voorstelling krijgen van uw wensen en visie en of het bedrijf waar u naar informeert hierbij aansluit. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
Bouwjaar
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.