Lunchroom annex winkelverkoop koffie en thee soorten


Assen
Provincie Drenthe

Huur: € 2.500,-- pm
Exploitatie: € 55.000,--

« Ga terug naar overzicht

W-1286

Omschrijving:
Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever wenst het contact met u via ons kantoor te laten verlopen.

Het mooie en sfeervolle interieur spreekt uw gast gelijk aan en de geur van gebrande koffie komt je dan ook tegemoet. De combinatie van lunchroom en de verkoop van koffie en thee geeft dit bedrijf een bijzonder karakter. De kennis met winkelverkoop van koffie en theesoorten is binnen de horeca minder bekend en de eigenaar is dan ook zeker bereid u hierbij in te werken en kennis over te dragen. Het winkelassortiment van verkoop circa 50 koffie- en ruim 100 theesoorten wordt aangevuld met lunchroom-activiteiten met de verkoop van gebak, belegde broodjes, tosti’s en dergelijke.

Het bedrijf is gelegen in een belangrijke winkelstraat van Assen met op de begane grond de winkelverkoop met beperkt aantal zitplaatsen en op de eerste etage nog circa 30 zitplaatsen. Gelijk voor het bedrijf en aan de overzijde van de straat een terras met circa 20 zitplaatsen.

Alternatieve invullingen:
Uiteraard kan u bij overname overwegen het bedrijf in de huidige vorm voort te zetten, maar het afstoten van de winkelverkoop met uitbreiding van de horeca/keuken-activiteiten kan met beperkte middelen gerealiseerd worden. Daarnaast zouden ook de openingstijden uitgebreid kunnen worden. Het bedrijf en locatie bieden ons inziens voldoende kansen voor de toekomst.

Disclaimer: Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst en opgegeven maten kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

Objectkenmerk 1286
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Onroerend Goed
Huur - Onroerend Goed € 2.500,-- pm
Vraagprijs - Exploitatie € 55.000,--
Aangeboden sinds augustus 15, 2018
   
Indeling M²+/- Indeling van het bedrijf +/- Zitplaatsen
Maatvoering (afgerond) en aantallen zijn indicatief en kunnen in de praktijk afwijken

60 Winkel en publieksruimte 12 zitpl
19 Buffet en verkoopbalie
8 Keuken
Etage
Opgang via een wenteltrap
36 Zaal 30 zitpl
12 Portaal en toiletten
2,5 Kantoor
8 Opslag

Terras: 20 zitpl
Parkeerruimte: Geen
Openingstijden: winkelsuitingstijden

Geschatte financieringsbehoefte
* Overnamesom Exploitatie (Inventaris / Goodwill)
* Bij huurpanden de eerste maandhuur vooruit. Waarborgsom of bankgarantie (meestal drie maanden huur).
* Overname voorraad.
Alvorens te reageren, beoordeel dan vooraf of dit bedrijf binnen uw financiële mogelijkheden past.

Nadere informatie
Graag willen wij in een persoonlijk/telefonisch gesprek een voorstelling krijgen van uw wensen en visie en of het bedrijf waar u naar informeert hierbij aansluit. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
Bouwjaar
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.