Restaurant / Eetcafé met ruim terras en grote binnentuin, centrum Assen


Assen
Provincie Drenthe

Huur: € 2.250,-- excl. btw
Exploitatie: € 38.000,--

« Ga terug naar overzicht

W-1254

Dit authentieke restaurant is gelegen in het centrum van assen op loopafstand van het station, museum en het winkelcentrum. De straat is voorzien van parkeerplaatsen en wordt gekenmerkt door een leuke mix van winkels en horeca.

In 2015 zijn de huidige eigenaren een Indiaas restaurant gestart. In verband met een tweede restaurant in Groningen hebben ze besloten om zich hier volledig op te focussen en een nieuwe eigenaar te zoeken voor de locatie in Assen.

Indeling
Men komt binnen via de hal/entree welke toegang geeft tot het restaurant Het restaurant heeft een sfeervolle indeling met een grote centrale bar en drie intieme zitruimtes die plaats bieden aan ruim 50 gasten tot maximaal 80 gasten. De ruimte aan de voorzijde biedt uitzicht op het winkelend publiek en de bedrijvigheid tijdens de wekelijkse markt. Een prachtige gevelbrede harmonica pui kan volledig worden geopend. Dit zorgt voor een ruime inloop en verbinding van het bedrijf met het ruime terras. Het terras is ongeveer 50 m2 groot.

De ruimte aan de achterzijde van het restaurant biedt gasten uitzicht op de zonnige en besloten binnentuin op het zuiden. De binnentuin heeft ruimte voor 80 – 120 gasten. Tot laat in de avond is hier de zon te vinden en is het heerlijk vertoeven onder een van de grote parasols. Een perfecte plek om te loungen, borrelen of voor een feestje. Er is een mogelijkheid om een serre te plaatsen als uitbreiding van het restaurantgedeelte. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een tuinhuis voor extra opslag. Ook aan de zijkant van de tuin is nog een schuurtje voor extra opslagruimte.

De moderne ruime keuken met goede apparatuur bevindt zich in het hart van het restaurant. Naast alle benodigde apparatuur is een volledig geautomatiseerd bestelsysteem aanwezig. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een grote opslagruimte.

Ook de bar is voorzien van alle apparatuur en benodigdheden. Achter de bar bevindt zich tevens een ruime opslagruimte. Het pand is bovendien voorzien van twee toiletten met een ruime inloop.
Alternatieve invullingen:

De sfeer en inrichting van de zaak biedt, zonder grote investeringen, ruim mogelijkheden voor de invulling met andere horecaconcepten, zoals een lunchroom, loungebar, eetcafé, zonder dat hiervoor grote investeringen gedaan hoeven te worden. De openingstijden zijn op dit moment vanaf 16.00 uur maar de locatie is zodanig dat er ruime kansen liggen voor dag-exploitatie / eetcafé in combinatie met restaurantfuncties in de ruimste zin.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

Objectkenmerk W-1254
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Onroerend Goed
Huur - Onroerend Goed € 2.250,-- excl. btw
Vraagprijs - Exploitatie € 38.000,--
Aangeboden sinds augustus 5, 2019
   
Indeling Indeling van het bedrijf __ +/- M2 Zitplaatsen
Maatvoering en aantallen zijn indicatief en kunnen in de praktijk afwijken

Entree, voorzaal met bar en bijzaal 63 28
Garderobe en toiletten 16
Achterzaal 40 24
Keuken 40
Binnentuin 150 60
Voorterras circa 40 mogelijk
Opslag (3 ruimten) 41

Energielabel niet beschikbaar
Parkeerruimte: centrum
Indeling woning: ???
Verplichtingen:
Bijzonderheden:

Geschatte financieringsbehoefte
* Overnamesom Exploitatie (Inventaris / Goodwill)
* Bij huurpanden de eerste maandhuur vooruit. Waarborgsom of bankgarantie (drie maanden huur).
Alvorens te reageren, beoordeel dan vooraf of dit bedrijf binnen uw financiële mogelijkheden past.

Nadere informatie
Graag willen wij in een persoonlijk/telefonisch gesprek een voorstelling krijgen van uw wensen en visie en of het bedrijf waar u naar informeert hierbij aansluit. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
Bouwjaar
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.