(VERKOCHT) Hartje centrum A1-locatie Emmen. Grandcafé Markant


Emmen
Provincie Drenthe

VERKOCHT

« Ga terug naar overzicht

W-1313

Kernpunten:      Mooie rondlopende serre, grandcafézaal met ruime bar en groot terras.
Ligging:                Regionaal al om bekend horecabedrijf aan het Marktplein op A1-locatie aan het horecaplein in het centrum van Emmen.

Algemeen:
Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever wenst het contact met u bij voorkeur via ons kantoor te laten verlopen.
Huurprijs en aanvullende financiële informatie na kennismaking en bezichtiging.

Omschrijving:
In 2009 is de eigenaar middels een overname van de voorgaande eigenaar gestart met dit bedrijf en opgebouwd tot een bloeiend bedrijf. Aansluitend met ambities om in 2018 te starten met zijn tweede bedrijf. Echter de tijd en energie te verdelen over beide bedrijven vergt veel en wil zich daarom hoofdzakelijk gaan concentreren op één bedrijf.
Grandcafé Markant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, zeven dagen per week en gaat met name in het weekend door tot in de nachtelijke uren. Midweeks is de sluiting meer afhankelijk van de drukte. Al met al een prachtige locatie met een gemoedelijke sfeer voor het dagelijkse kopje koffie, lunch, borreluurtje en een goed en betaalbaar diner.

Ondanks de ontwikkelingen aan het nieuwe Raadhuisplein blijft de horecaconcentratie in het oude deel van het centrum (Markt/Hoofdstraat) HET horecacentrum van de stad.

De indeling met een groot open karakter, met groot terras met circa 140 zitplaatsen, inloop, serre en café-restaurantzaal met bar met circa 120 zitplaatsen. Ruime warm/koud keuken met aparte spoelkeuken en de nodige opslag met twee koelcellen. Totaal oppervlak circa 330 m2 BVO excl. terras. In 2015 is het bedrijf nog aanzienlijk gerenoveerd.

De vraagprijs is in verband met de coronacrisis aanzienlijk lager aangehouden dan een vraagprijs onder normale omstandigheden. De eigenaar behoudt zich dan ook het recht voor de prijs naar boven bij te stellen afhankelijk van de ontwikkelingen met betrekking tot Covid-19 en de economische ontwikkelingen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst en opgegeven maten kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

Objectkenmerk W-1313
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Onroerend Goed
Huur - Onroerend Goed Afspraken in overleg met verhuurder
Vraagprijs - Exploitatie € 0,--
Aangeboden sinds juni 29, 2020
   
Indeling M²+/- Bedrijfsdeel +/- Zitplaatsen
Maatvoering (afgerond) en aantallen zijn indicatief en kunnen in de praktijk afwijken

2 Entree
240 Café – Restaurantzaal met ruime bar 120 zitplaatsen
Serre 22, café- restaurantzaal 193, bar 25
17 Toiletgroep
44 Keuken (warm/koud/spoel)
Koelcel
3 Droge opslag
2 Opslag: CV-ruimte
15 Dranken met drankenkoelcel
5 Kantoor
2 Personeelstoilet
Totaal 330 m2

Terras: 140 zitplaatsen
Parkeerruimte: algemene terreinen centrum

Geschatte financieringsbehoefte
* Overnamesom Exploitatie (Inventaris / Goodwill)
* Bij huurpanden de eerste maandhuur vooruit. Waarborgsom of bankgarantie (meestal drie maanden huur).
* Overname voorraad.
Alvorens te reageren, beoordeel dan vooraf of dit bedrijf binnen uw financiële mogelijkheden past.

Nadere informatie
Graag willen wij in een persoonlijk/telefonisch gesprek een voorstelling krijgen van uw wensen en visie en of het bedrijf waar u naar informeert hierbij aansluit. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
Bouwjaar
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.