Pannenkoekenrestaurant met ruim mogelijkheden voor andere horecaconcepten.


Emmen
Provincie Drenthe

Exploitatie: € 57.000,--

« Ga terug naar overzicht

1303

Kernpunten: Inrichting; modern en fris en leent zich ook uitstekend voor andere horecaconcepten dan pannenkoeken. 82 zitplaatsen tot circa 100 mogelijk. Totaal oppervlakte 180m2.
Moderne open keuken
Ligging: Centrum Emmen met terras aan horecaplein, en weer gelijk aan parkeerterrein.

Omschrijving:
Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven.
Onze opdrachtgever wenst het contact met u bij voorkeur via ons kantoor te laten verlopen.

Dit bedrijf is gelegen aan de rand van het centrum aan een gezellig horecaplein met diverse andere type horecabedrijven en op loopafstand van Wildlands Adventure Zoo. De clustering van verschillende horecabedrijven zorgt voor een levendig gebeuren en versterkt de aantrekkingskracht.

In 2012 zijn de eigenaren met de huidige formule pannenkoeken gestart en zijn toe aan een andere uitdaging waardoor zij hun bedrijf te koop aanbieden.

Een mooi fris en modern interieur met een goed geoutilleerde en moderne open keuken biedt de gast een inkijkje, maar zorgt vooral ook voor extra sfeer en contact met de gasten. Voor de bediening is een ruim buffet ingemeten en geeft van daaruit een goed overzicht over de restaurantzaal met 82 zitplaatsen. Voor de kleintjes is een leuke speelhoek ingericht. Zowel restaurant met buffet en keukengedeelten zijn goed onderhouden en afgewerkt.
Het bedrijf is aangesloten bij de VEP, de landelijke organisatie voor pannenkoekrestaurants/bereiding en staat voor kwaliteit. Gerechten worden dan ook zoveel mogelijk ambachtelijk bereidt met verse producten.  Pannenkoekrestaurants worden veelal bezocht door ouders en/of opa’s en oma’s met kinderen en in de praktijk blijkt, in tegenstelling tot andere restaurants, dat de laatste gasten al weer vroeg in de avond zijn vertrokken. De openingstijden zijn hierop aangepast van woensdags t/m zondags van 16.00 tot 20.00 uur, eventueel met een extra dinsdag tijdens schoolvakanties.
Als extra’s worden er regelmatig kinderfeestjes verzorgd.
De tevredenheid van de gast blijkt wel uit de recensies.

Alternatieve invullingen:
De sfeer en inrichting van de zaak biedt, zonder grote investeringen, ruim mogelijkheden voor de invulling met andere horecaconcepten zonder dat hiervoor grote investeringen gedaan hoeven te worden en kunt u eventueel met uw eigen concept snel aan de slag.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst en opgegeven maten kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

 

Objectkenmerk 1303
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Onroerend Goed
Huur - Onroerend Goed
Vraagprijs - Exploitatie € 57.000,--
Aangeboden sinds augustus 14, 2019
   
Indeling M²+/- Bedrijfsdeel +/- Zitplaatsen
Maatvoering (afgerond) en aantallen zijn indicatief en kunnen in de praktijk afwijken

5 entree
110 restaurantzaal met 82 zitplaatsen
10 buffet
18 keuken
9 spoelkeuken
9 kinderspeelhoek
Terras met 30 zitplaatsen
6 toiletten
3 opslag
11 gang, overig

Parkeerruimte: gelijk voor het bedrijf
Verplichtingen: geen
Bijzonderheden: geen

Geschatte financieringsbehoefte
* Overnamesom Exploitatie (Inventaris / Goodwill)
* Bij huurpanden de eerste maandhuur vooruit. Waarborgsom of bankgarantie (meestal drie maanden huur).
* Overname voorraad.
Alvorens te reageren, beoordeel dan vooraf of dit bedrijf binnen uw financiële mogelijkheden past.

Nadere informatie
Graag willen wij in een persoonlijk/telefonisch gesprek een voorstelling krijgen van uw wensen en visie en of het bedrijf waar u naar informeert hierbij aansluit. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
Bouwjaar
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.