IJssalon / Snackcorner, binnenring Groningen Stad, Westerhaven.


Groningen Stad
Provincie Groningen

Huur: € 700,-- pm / geen btw
Exploitatie: € 28.000,--

« Ga terug naar overzicht

1288

Omschrijving:
De Stadjer zal dit bedrijf snel weten te vinden en ook internet kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever wenst het contact met u, via ons kantoor te laten verlopen.

Dit bedrijf is mooi gelegen, direct aan de Westerhaven en de binnenring rond het centrum van Groningen. De openingstijden zijn van maart tot en met september (7 mnd), dinsdags t/m zondags van 12.00 uur tot 18.00 uur. Bij extra drukte of hoog zomer is men wat langer.

De 24 smaken ijs welke er dagelijks in de vitrine staan wordt geleverd door een goede regionale ijsbereider. Dit houdt in dat u geen specifieke kennis hoeft te hebben van ijsbereiding. Er zijn geen afnameverplichtingen en evenmin is er sprake van franchise. U bent dus geheel vrij in uw ondernemerschap. Naast ijs wordt er koffie geserveerd met een beperkt aanvullend assortiment.

Met de ligging gelijk aan de gracht, wordt met de verhuur van zogenaamde SUP-boards (stand up paddle boards) een stuk aanvullende omzet behaald.

Het hoekpand heeft aan beide zijden terrasruimte met zitbanken en uitzicht over de haven en aan looproute station richting winkelcentrum Westerhaven en Primark.

Opties en groei:
De winterperiode biedt ruimte voor omzetting van het assortiment voor uitbreiding van de omzet.
Hierbij kan gedacht worden aan uitbreiding van de openingstijden en alternatieven in verkoop zoals koffiebar/take away en/of snelle snack en broodjes, maaltijd bezorging – afhaal.

Disclaimer: Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

 

Objectkenmerk 1288
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Onroerend Goed
Huur - Onroerend Goed € 700,-- pm / geen btw
Vraagprijs - Exploitatie € 28.000,--
Aangeboden sinds oktober 10, 2018
   
Indeling Indeling van het bedrijf:
Entree met afhaal 20 m2
IJsvitrine met keuken 13 m2
Toilet 2 m2
Terras: enkele zitbanken
Parkeerruimte: geen
Indeling woning: nvt
Verplichtingen: geen
Bijzonderheden: De huurovereenkomst is flexibel en overeen te komen met de verhuurder


Geschatte financieringsbehoefte
* Overnamesom Exploitatie (Inventaris / Goodwill)
* Bij huurpanden de eerste maandhuur vooruit. Waarborgsom of bankgarantie (meestal drie maanden huur).
* Overname voorraad nvt
Alvorens te reageren, beoordeel dan vooraf of dit bedrijf binnen uw financiële mogelijkheden past.

Nadere informatie
Graag willen wij in een persoonlijk/telefonisch gesprek een voorstelling krijgen van uw wensen en visie en of het bedrijf waar u naar informeert hierbij aansluit. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
Bouwjaar
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.