(VERKOCHT) Croissanterie op A-locatie centrum Groningen Stad


Groningen
Provincie Groningen

VERKOCHT

« Ga terug naar overzicht

W-1284

Omschrijving:
Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever geeft er wel de voorkeur aan het contact met u via ons kantoor te laten verlopen.

Wegens een nieuwe uitdaging in een nieuw op te zetten bedrijf wenst de eigenaar zijn bedrijf met goede en stabiele omzetten en zeer goede resultaten te verkopen.

Het bedrijf is gevestigd op een goede a-locatie in hartje centrum Groningen Stad. Door de ligging, net even weg van alle drukte, in een zijstraatje van de Herestraat, de drukste winkelstraat van de stad, met vele landelijke winkelketens in de directe omgeving, vindt uw gast hier de rust die dit gemoedelijke straatje uitstraalt. Het bedrijf is sfeervol ingericht met heerlijk warme kleuren en een sfeervol zon gelegen terras met zowel binnen als op het terras circa 80 zitplaatsen.

Extra terras
Vanaf 2019 is een uitbreiding van het terras mogelijk en wordt op het huidige parkeergedeelte voor fietsen een vergunning verleend. Hierdoor ontstaat een terras tot maximaal 150 zitplaatsen. Het terras wordt aan beide straatzijden, ingang Hoogstraatje en Heerenstraatzijde, geplaatst. Op dit nieuwe terrasdeel zijn 5 parasolputten aanwezig.

Het assortiment is specifiek gericht op sandwiches&smoothies, met op de menukaart nog allerlei koffiespecialiteiten, waarbij de producten veelal huisgemaakt zijn.

De openingstijden met 5 dagen per week van 10.00 tot 17.00 uur, met veelal ook zondags gesloten, zijn prettige werktijden binnen de horeca maar biedt ook extra omzetkansen. Er wordt binnen het huidige concept niet bezorgd.

De croissanterie bestaat sinds ongeveer 1983 en wordt de laatste 18 jaar door de huidige eigenaar gerund. De bekendheid van dit bedrijf is dan ook wijd verspreid en een begrip in de omgeving.

Door renovatie van het pand en forse herinvesteringen 2017 in de inventaris wordt er derhalve de komende jaren geen grove vervangingen verwacht.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst en opgegeven maten kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

Objectkenmerk 1284
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Onroerend Goed
Huur - Onroerend Goed € 0
Vraagprijs - Exploitatie € 0
Aangeboden sinds juli 25, 2018
   
Indeling M²+/- Indeling van het bedrijf +/- Zitplaatsen
Maatvoering (afgerond) en aantallen zijn indicatief en kunnen in de praktijk afwijken

bgg
20,5 publieksruimte met 18 zitplaatsen,
12.4 werkbuffet en keuken
4 toiletten

47 bovenzaal 51
28 zolderzaal 12 of te gebruiken als opslagruimte
terras 90
afsluitbare binnenplaats met opslag en container

Drank- en Horecavergunning categorie 2.2
Parkeerruimte: geen
Verplichtingen: geen
Bijzonderheden: geen

Geschatte financieringsbehoefte
* Overnamesom Exploitatie (Inventaris / Goodwill)
* Bij huurpanden de eerste maandhuur vooruit. Waarborgsom of bankgarantie (meestal drie maanden huur).
* Overname voorraad.
Alvorens te reageren, beoordeel dan vooraf of dit bedrijf binnen uw financiële mogelijkheden past.

Nadere informatie
Graag willen wij in een persoonlijk/telefonisch gesprek een voorstelling krijgen van uw wensen en visie en of het bedrijf waar u naar informeert hierbij aansluit. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
Bouwjaar
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.