Groepsaccommodatie met cafetaria in grote stolpboerderij tegen de dijk in Holwerd


Holwerd
Provincie Friesland

Onroerend goed: € 650.000,-- k.k. incl. Inv/Goodwill

« Ga terug naar overzicht

W-1298

Kernpunten:      Groepsaccomodatie  tot 30 personen, met inpandige bedrijfswoning, cafetaria met terras en naastgelegen kleine vrijstaande woning op apart perceel en geschikt voor verhuur

Ligging:                Aan de rand van Holwerd op de dijk met uitzicht over de oude kwelders en dijk naar de veerdiensten naar Ameland

Omschrijving:
Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever wenst het contact met u bij voorkeur via ons kantoor te laten verlopen.

Gelijk voor het pand is in een aparte uitbouw het cafetaria ondergebracht met gezellig terras dat lekker beschut ligt achter een brede haag. Het cafetaria is momenteel buiten gebruik, maar apparatuur en inrichting is in takt en kan vrij snel weer opgestart worden.

Gelijk aan de overkant van de doorgaande weg en andere kant van de dijk ligt een oude kwelder waarvoor de plannen zijn deze weer met een volledige jachthaven en recreatieve doelen aan te sluiten op de Waddenzee. Ambitieuze plannen welke de groepaccommodatie en cafetaria een extra boost kunnen geven.

Naastgelegen aan het perceel van de groepsaccommodatie staat een kleine vrijstaande woning welke met het geheel meeverkocht wordt.

Groepsaccommodatie
De Stelpshoeve is een originele stolpboerderij aan de rand van het dorp. In 2007 verbouwd tot een mooie comfortabele groepsruimte die van alle gemakken is voorzien. Beneden vindt u een grote groepsruimte met eetgelegenheid, gezellige zitjes, bar met tap, t.v./speelhoek. en 2 kamers, douche en toiletten.

Een ruime keuken met een groot gasfornuis, oven, koelkast, magnetron e.d. Alles wat u nodig heeft om te koken kunt u er vinden. Op de eerste verdieping vind u een ruime gang met 9 slaapkamers voor 2, 3 of 4 personen die voorzien zijn van douche en toilet.

Naast de boerderij is een grote tuin waar u gebruik van kunt maken. Daar staan picknicktafels en is er ruimte voor de kinderen om te spelen. Het voorste gedeelte van de boerderij wordt door ons bewoond en is gescheiden van de groepsruimte. Bij het privégedeelte van de boerderij hoort ook een Cafetaria waar maaltijden besteld kunnen worden.

De omgeving
De meeste mensen kennen Holwerd als de aanlegplaats voor de boot naar Ameland. Holwerd heeft zelf echter ook veel te bieden. In het dorpje achter de dijk kunt U volop genieten van de rust en de schoonheid van het waddengebied. In de omgeving van het dorp zijn veel mogelijkheden om interessante en leuke uitstapjes te maken, te wandelen en te fietsen. Als u door het dorp zelf loopt krijgt u het gevoel in vroegere tijden te verkeren. De kern van het dorp heeft een bijzonder karakter dankzij de vele oude huisjes en de gezellige straatjes die worden gekenmerkt door de hoogteverschillen in stoepen en trappen en kleine steegjes. Holwerd is een uiterst geschikte plaats voor een mooie vakantie in fries Waddengebied.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst en opgegeven maten kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

Objectkenmerk 1298
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Onroerend Goed € 650.000,-- k.k. incl. Inv/Goodwill
Huur - Onroerend Goed
Vraagprijs - Exploitatie
Aangeboden sinds juli 15, 2019
   
Indeling M²+/- Bedrijfsdeel +/- Zitplaatsen
Maatvoering (afgerond) en aantallen zijn indicatief en kunnen in de praktijk afwijken

Groepsaccomodatie:
Entree
Recreatiezaal 140 m2
Keuken
Toiletroepen
Slaapkamers: bgg 2 etage 9 (2 tot 30 personen)
Cafetaria:
Verkoopruimte met opslag en terras
Woningdeel:
Woonkamer
Keuken
Slaapkamers 2
Kantoor
Garage

Parkeren
Tweede woning en tuin

Geschatte financieringsbehoefte
* Overnamesom Exploitatie (Inventaris / Goodwill) en/of Onroerend Zaak plus kosten koper.
Alvorens te reageren, beoordeel dan vooraf of dit bedrijf binnen uw financiële mogelijkheden past.

Nadere informatie
Graag willen wij in een persoonlijk/telefonisch gesprek een voorstelling krijgen van uw wensen en visie en of het bedrijf waar u naar informeert hierbij aansluit. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
Bouwjaar 1900
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.