Mooi en sfeervol restaurant tegenover theater De Tamboer Hoogeveen


Hoogeveen
Provincie Drenthe

Huur: € 1.459,--
Exploitatie: € 69.000,--

« Ga terug naar overzicht

1293

Kernpunten:      Restaurant, tevens geschikt voor meerdere restauranttypes, eetcafé of brasserie/café-bar met groot terras.
Ligging:                Centrum aan horecaplein tegenover Theater De Tamboer

Extra foto’s voor een nog betere impressie zijn beschikbaar.

Omschrijving: Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever wenst het contact met u bij voorkeur via ons kantoor te laten verlopen.

Dit mooi en sfeervolle restaurant ligt op steenworp afstand van Theater De Tamboer in Hoogeveen en staat bekend om zijn hoogwaardige gerechten bereid met zoveel mogelijk streekproducten en werkend met lokale leveranciers. Ook de wijnkaart is afgestemd en afgestemd op de gerechten op de kaart. De gasten uit Hoogeveen en regio komen veelal speciaal voor de uitbaters en de goede keuken, waarbij vaak een bezoek aan dit restaurant gecombineerd wordt met een bezoek aan het tegenover gelegen theater. De half open keuken geeft dan nog een speciale interactie met u en uw gasten.

De sfeervolle inrichting met fraai betegelde vloer, plafond met glas in lood lampen, bar en warme kleurstelling geven dit bedrijf een bijzondere sfeer.

Direct voor het pand is een kleiner terras maar tevens is er vergunning voor een groot terras op het plein voor het pand en biedt dan ook extra omzetkansen.

Al met al, is dit bedrijf in zijn huidige vorm een mooi totaalplaatje, maar ook andere restauranttypes, eetcafé of bijvoorbeeld door de mooie bar als brasserie/café-barbedrijf en terrasmogelijkheden biedt ruime kansen.

Disclaimer: Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

Objectkenmerk 1293
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Onroerend Goed
Huur - Onroerend Goed € 1.459,--
Vraagprijs - Exploitatie € 69.000,--
Aangeboden sinds januari 16, 2019
   
Indeling M²+/- Bedrijfsdeel +/- Zitplaatsen
Maatvoering (afgerond) en aantallen zijn indicatief en kunnen in de praktijk afwijken

1 Entree
70 Restaurantzaal met 40 zitpl
bar/buffet 6 tot 14 zitpl
10 Garderobe
7,5 Toiletten en portaal
18,3 Keuken
13,8 Spoelkeuken met inloop koelcel

Terras: pand 20
100 terras: Plein (vergunning aanwezig)

Parkeerruimte: Gem. parkeerterrein achter theater Geert Teis

Geschatte financieringsbehoefte
* Overnamesom Exploitatie (Inventaris / Goodwill)
* Bij huurpanden de eerste maandhuur vooruit. Waarborgsom of bankgarantie (meestal drie maanden huur).
* Overname voorraad.
Alvorens te reageren, beoordeel dan vooraf of dit bedrijf binnen uw financiële mogelijkheden past.

Nadere informatie
Graag willen wij in een persoonlijk/telefonisch gesprek een voorstelling krijgen van uw wensen en visie en of het bedrijf waar u naar informeert hierbij aansluit. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
Bouwjaar
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.