Veelzijdig RECREATIEBEDRIJF aan het water Nat. Park Weerribben-Wieden


Provincie Overijssel

Onroerend goed: Op aanvraag
Huur: nvt
Exploitatie: Op aanvraag

« Ga terug naar overzicht

1297

Kernpunten:      Veelzijdig recreatiebedrijf met woning, restaurant, groepsaccommodatie en camping met verhuur van fluisterboten, kano’s, fietsen, rondvaartboot, terrassen en parkeren
Ligging:                kleine dorpskern in het Nat. Park Weerribben-Wieden, Noord-West Overijssel regio Giethoorn, Zwartsluis, Blokzijl, Ossenzijl.

Contact:
Via internet is dit bedrijf wellicht eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever geeft er de voorkeur aan het contact met u bij voorkeur via ons kantoor te laten verlopen. Neem dan ook gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.
Extra foto’s en video beschikbaar.

Omschrijving:
Dit veelzijdige bedrijf is prachtig gelegen aan een doorgaande vaart voor de pleziervaart en aan de achterzijde weer gelegen tegen de prachtige natuur en het moeraslandschap van de Weerribben. Met een keur aan fietsroutes door het dorp en de omgeving staat dit gebied dan ook bol van het toerisme in een van de mooiste stukjes van Nederland.

Het geheel is gelegen op een perceel grond van 3870 m2 en omvat meerdere gebouwen, waaronder een woning, restaurant met keukens en opslag met ruime terrassen, groepsaccommodatie en camping met toiletgebouw, met aanvullende activiteiten als verhuur van kano’s, fluisterboten, sloepen en fietsen. Daarnaast is er nog de rondvaartboot voor tochtjes door de waterrijke natuur.

De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 35 personen en heeft 11 slaapkamer, eigen keuken, grote verblijfruimte (huiskamer) en eigen terras. Het restaurant is modern en sfeervol ingericht en biedt plaats aan circa 96 zitplaatsen. Gelijk aan het water twee ruime terrassen met circa 120 zitplaatsen. Tussen de twee terrassen is een kleine haven op eigen terrein voor aanleg van de 12 fluisterboten en 2 sloepen. Tevens is er een aanlegsteiger voor de verhuur van circa 34 kano’s en kajakken. De gemoedelijke kleine camping met toiletgebouw is geschikt voor circa 10 plaatsen. De inpandige woning beschikt over, huiskamer met open keuken en 4 slaapkamers.
Zie ook kenmerken.

Het geheel wordt aangeboden inclusief alle horeca-inventaris, bedrijfsmachines voor onderhoud terreinen en een bestelauto.

Over dit bedrijf valt uiteraard nog veel meer te vertellen maar aanvullende foto’s kunnen u een beter beeld en sfeer geven van wellicht uw droom.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst en opgegeven maten kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

Objectkenmerk 1297
   
Regio
Regio Weerribben-Wieden
   
Overdracht
Vraagprijs - Onroerend Goed Op aanvraag
Huur - Onroerend Goed nvt
Vraagprijs - Exploitatie Op aanvraag
Aangeboden sinds maart 20, 2019
   
Indeling Bedrijfsdeel +/- Zitplaatsen
Woning entree, toilet, woonkamer met open keuken, etage met 4 kamers en badkamer
Restaurants met 96 zitplaatsen, groot buffet en gezellige haard.
keuken, spoelkeuken, ijskeuken,
Terrassen circa 120 zitplaatsen, overkappingen met loungebanken
Grote opslag met grote koelcel en vriescel en ruimte voor onderhoud
Stalling voor de verhuur van circa 20 fietsen
Buitenopslag en carport voor privé
Havens op eigen terrein voor aanleg fluisterboten, sloepen en rondvaartboot
Aanlegsteigers voor pleziervaart en kanoverhuur
Groepsaccommodatie: entree met gang, toiletgroep, ruime keuken, huiskamer en eigen terras
etage: met 11 slaapkamers en totaal 35 bedden, toiletruimte
Camping: circa 10 staplaatsen met toiletgebouw.
Parkeerterrein: 28 plaatsen

Geschatte financieringsbehoefte
* Overnamesom Exploitatie (Inventaris / Goodwill) en/of Onroerend Zaak plus kosten koper.
* Overname voorraad.

Nadere informatie
Graag willen wij in een persoonlijk/telefonisch gesprek een voorstelling krijgen van uw wensen en visie en of het bedrijf waar u naar informeert hierbij aansluit. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
Bouwjaar
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.