Goed gelegen kleinschalig cafetaria aan gezellig plein in het centrum van …


Veendam
Provincie Groningen

VERKOCHT

« Ga terug naar overzicht

W-1283

Omschrijving:
Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever wenst echter het contact met u via ons kantoor te laten verlopen.

Na bijna 25 jaar met veel plezier hier haar bedrijf gerund te hebben vindt de eigenaresse het mooi geweest en wil ze haar bedrijf graag verkopen aan een partij die met evenveel passie en gezelligheid dit bedrijf wil voortzetten. Het bedrijf/eigenaresse, (is eigenlijk één) en heeft door de kleinschaligheid een heel persoonlijke omgang met haar gasten en is dan ook uitermate geschikt om grotendeels door één persoon gedraaid te worden met hier en daar wat aanvullende hulp. Wilt u het bedrijf runnen samen met een partner dan zou personeel vrijwel niet meer nodig zijn.
De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.
Voor het bedrijf ligt het terras met zes tafels met vijfentwintig zitplaatsen en aangekleed met parasols e.d.. Binnen is ruimte voor zes zitplaatsen.
Het assortiment is echt cafetaria met snacks, ijs, broodjes, salades en frisdranken. Voor de echt snelle snack zijn er 56 …..?…. loketten.

Disclaimer: Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst en opgegeven maten kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

Objectkenmerk 1283
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Onroerend Goed
Huur - Onroerend Goed € 0,-- pm
Vraagprijs - Exploitatie € 0,--
Aangeboden sinds augustus 6, 2018
   
Indeling M²+/- Indeling van het bedrijf +/- Zitplaatsen
Maatvoering (afgerond) en aantallen zijn indicatief en kunnen in de praktijk afwijken

Open entree met verkoopvitrine
10 Zitruimte met 6 zitplaatsen
26 Werkruimten met bakwand en klein spoelkeuken
Vriescel,
Beperkte bergruimte en toilet
36 m2 Totaal

Terras: met 25 zitplaatsen
Parkeerruimte: Gratis parkeren rond het centrum

Geschatte financieringsbehoefte
* Overnamesom Exploitatie (Inventaris / Goodwill)
* Bij huurpanden de eerste maandhuur vooruit. Waarborgsom of bankgarantie (meestal drie maanden huur).
* Overname voorraad.
Alvorens te reageren, beoordeel dan vooraf of dit bedrijf binnen uw financiële mogelijkheden past.

Nadere informatie
Graag willen wij in een persoonlijk/telefonisch gesprek een voorstelling krijgen van uw wensen en visie en of het bedrijf waar u naar informeert hierbij aansluit. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
Bouwjaar
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.