(VERKOCHT) Pachter/s gezocht. Veelzijdig horecabedrijf op bungalowpark.


Zuidwolde
Provincie Drenthe

VERKOCHT

« Ga terug naar overzicht

W-1299

Pacht: Huur inventaris en bedrijfspand. Verwacht wordt dat pachter een investering kan doen in met name herinrichting restaurant/meubilair. Mogelijk wordt er een waarborgsom gevraagd.

Kernpunten:      Het restaurant is opgedeeld in voorzaal 65zp, een serre met 16zp en achterzaal als aanvulling op het restaurant of voor aparte groepen tot circa 50  personen. Voorterras en achterterras/binnentuin. Speeltuin.
Ligging:                 Zuid Drenthe

Omschrijving:
Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever wenst het contact met u bij voorkeur via ons kantoor te laten verlopen.

Dit horecabedrijf is gelegen op bungalowpark Het Nolderwoud iets ten zuiden van Hoogeveen en in de prachtige omgeving van Zuidwolde. Door de ligging gelijk vooraan op het park en naastgelegen speeltuin en speelbos is ook de doelgroep van gasten buiten het park aantrekkelijk.

Bij overname treedt u als volledig zelfstandig ondernemer op, maar een lichte ondersteuning naar elkaar (parkbeheer/receptie en horeca) is gewenst. Zowel park als horeca versterken elkaar met een gezamenlijk belang en zijn gebaat met een tevreden gast. Derhalve geeft een te voeren kaart die aansluit bij de parkgast de voorkeur. Modern, herkenbaar en betaalbaar. Als aanvulling kunnen BBQ- en Gourmet-pakketten aangeboden worden.
Naast restaurantactiviteiten kan er de mogelijkheid gecreëerd worden voor een afhaalruimte voor o.a. snacks, pizza, BBQ- en gourmet-pakketten.
Buitenom heeft het bedrijf een ruim voorterras en vanuit het restaurant is via de terrasdeuren het achterterras met haard en kleine vijver een aanvulling.
Doorgaans verblijven er dagelijks een ruim aantal gasten op het park, maar ook omzet van buiten het park ligt voor de hand. De parkgasten geven uw bedrijf al een ruime basis in omzet. Speeltuin en speelbos bieden weer kansen voor organiseren familie- en kinderfeestjes.

De indeling kunt u natuurlijk aanpassen naar uw eigen inzichten.

Ruime keukens, opslag en overig.

Al met al een bedrijf met veel mogelijkheden.

Disclaimer: Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst en opgegeven maten kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

Objectkenmerk W-1299
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Onroerend Goed
Huur - Onroerend Goed € ,-- pm incl. Inventaris
Vraagprijs - Exploitatie € 0
Aangeboden sinds juli 9, 2019
   
Indeling M²+/- Bedrijfsdeel +/- Zitplaatsen
Maatvoering (afgerond) en aantallen zijn indicatief en kunnen in de praktijk afwijken

8 Entree
87 Restaurantzaal 65
20 Serre 16
8 Kinderspeelhoek
80 Achterzaal met buffet 50
50 Achterterras 24 - 30
80 Voorterras 40
Gang met Toiletten D, H, Invaliden, Commode
40 Keuken warm / koud
11 Ijs-keuken
9 Spoelkeuken
10 Opslag
10 kelder
16 Afhaal cafetaria / pizza / BBQ-pakketten / gourmet-pakketten


Nadere informatie
Graag willen wij in een persoonlijk/telefonisch gesprek een voorstelling krijgen van uw wensen en visie en of het bedrijf waar u naar informeert hierbij aansluit. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen.

Disclaimer:
Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter en dient niet als verkoopbrochure beschouwd te worden. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
Bouwjaar
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.