stille verkoop

 

ALTIJD GEHEEL VRIJBLIJVEND GESPREK om kennis te maken en te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.
Neem gerust contact met ons op.

 

Uit persoonlijke of  zakelijke overweging kan het in de STILLE VERKOOP zetten een overweging zijn. Het is echter niet de meest gemakkelijke manier een bedrijf onder de aandacht te brengen. Uw bedrijf wordt namelijk wel overal vermeld, maar zonder foto’s en zonder uitgebreide verkoopteksten. Door een aparte rubriek op onze site te zetten (STILLE VERKOOP) hopen wij de aandacht van de zoekende partij te trekken.

Contacten welke wij leggen met geïnteresseerden zullen wij pas aanvullende informatie verstrekken nadat zij het contactformulier hebben ingevuld en in sommige gevallen de geheimhoudingsverklaring hebben geaccepteerd. Eerst nemen wij contact met u op voor onderling overleg om aansluitend contact op te nemen met de kandidaat voor aanvullende informatie en eventueel vervolgtrajecten.

Uw bedrijf krijgt net als bij onze andere verkooptrajecten (volle- of facilitaire- verkoop) een volwaardig intake, met vergelijkbare kosten en/of courtages. Het verschil zit hem uitsluitend in het beschermd in de markt zetten van uw bedrijf.

Aan verzoeken als: (als je iemand weet die ons bedrijf wil overnemen dan bel maar, de courtage komen we wel uit) werken wij niet mee.
Een bedrijf in de verkoop nemen is een serieuze zaak en geen koehandel.