Trajectbegeleiding start- en overnemen

Begeleiding bij het starten en overnemen van een horecabedrijf

Het starten en overnemen van een horecabedrijf is geen alledaags gebeuren. Het kost veel tijd en het hierbij volgen van een procedure vergemakkelijkt de voortgang en biedt u een zekere route in de planning. Uw winst zit hem vooral in: betaal niet meer voor een bedrijf dan dat het waard is. Koop geen kat in de zak en betaal een redelijke huurprijs. Een goed advies en begeleiding is in dit geval echt goud waard. Een financieel gezonde en verantwoorde start wegen ruim op tegen de kosten.

  • Vooronderzoek
  • Operationeel Plan
  • Ondernemingsplan
  • Financieringsbehoefte
    • vooronderzoek haalbaarheid
  • Selecteren van een horecabedrijf en bezichtigin
  • Verlies & Winstrekening
  • Vraagprijs en reële bedrijfswaarde
  • Investeringsplan
  • Financieringsbehoefte
  • Haalbaarheidsonderzoek
  • Verzamelen en beoordeling van informatie
  • Vergunningen en regelgeving
  • Huurprijs en huurcontract
  • Bieden, loven en overnameonderhandelingen
  • Koopovereenkomst
  • Overdrachtsperiode en Oplevering
  • Uw opening